huisartspraktijk Witting

Contactinfo

Adres: Middelwyk 39-C, 9202GN Drachten
Algemeen telefoonnummer: 0512-583951, toets “2” (voor informatie, afspraken en herhaalrecepten)
Spoedlijn: 0512-583951, toets “1”
Fax: 0512-583998
E-mail: drwitting@medischcentrumdepoort.nl (voor herhaalrecepten, algemene info, e-mail consult). Deze e-mails worden altijd eerst door de doktersassistente beoordeeld.
SMS: uitslagen kunnen als SMS worden verstuurd vanaf 06-831 804 60. Belangrijk: dit is een computer. Op dit nummer zijn wij verder niet bereikbaar.

Bijzondere bekwaamheden

Onderzoek: dr. Witting is gepromoveerd aan de Universiteit van Amsterdam op het onderwerp: “Aging and the circiadian system”, waar het effect van veroudering op het slaapwaak ritme werd bestudeerd en in hoeverre dit te verbeteren was met behulp van licht.

Cardiologie: dr Witting heeft meerdere jaren gewerkt als arts op de afdeling cardiologie van het UMCG. Hij is dan ook in staat om zelf een hartfilm bij u te maken en het direct zelf te beoordelen.

Psychiatrie: dr Witting heeft voor zijn opleiding tot huisarts een jaar gewerkt op de afdeling acute psychiatrie van de GGZ in Leeuwarden. Hij is sinds juli 2017 kaderhuisarts GGZ.

Online afspraak maken?

Openingstijden

De praktijk is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8:00 tot 17:00 uur. Op dinsdagavond is er een avondspreekuur. Dit spreekuur is uitsluitend op afspraak en bedoeld voor diegenen die overdag niet in staat zijn om op de praktijk te komen. Op donderdag is dokter Witting niet aanwezig en wordt de praktijk voor zaken, die niet tot de volgende dag kunnen wachten, waargenomen door dokter Borst.

Waarneming

Op donderdagen en tijdens vakanties van dokter Witting wordt de praktijk waargenomen door dokter Borst. Dokter Borst is bereikbaar via dezelfde telefoonnummers als dokter Witting. Buiten kantooruren kunt u voor spoedeisende zaken terecht bij de Dokterswacht Friesland, tel. 0900-1127112. De Dokterswacht Friesland is gevestigd in het Nij Smellinghe Ziekenhuis, Compagnonsplein 1, Drachten