LET OP: TESTFASE

Online afspraken maken is door corona-maatregelen lange tijd niet mogelijk geweest. Om te beginnen gaan we testen met 1 praktijk, namelijk die van dr. Witting. Als dit goed gaat zal ook bij de andere praktijken snel de mogelijkheid tot het maken van online afspraken worden aangezet. Tot die tijd kunnen dus alleen de patiënten van dr. Witting online een afspraak maken.

Online afspraak maken

U kunt heel gemakkelijk via de website een afspraak bij uw huisarts maken. Dat kan 24 uur per dag en u hoeft dan niet meer te bellen. Dit is dan vooral bedoeld voor zaken die niet direct vandaag hoeven te worden gezien. Bij het maken van een afspraak heeft u, afhankelijk van de praktijk, de mogelijkheid om te kiezen voor de huisarts, de praktijkondersteuner of de assistente. U mag zelf kiezen bij wie u de afspraak wilt, maar we controleren natuurlijk wel of de afspraak bij de juiste persoon wordt gemaakt. Indien nodig passen wij de afspraak dan aan. Voor het maken van een afspraak klikt u op de naam van uw eigen huisarts.

Let op: u kunt alleen afspraken maken voor consulten van 10 of 15 minuten. Voor langere consulten of het uitvoeren van ingrepen zoals chirurgie of het inbrengen van een spiraaltje dient u telefonisch een afspraak te maken. Anders hebben we niet voldoende tijd en zal er tijdens het consult een nieuwe afspraak gemaakt moeten worden.