De huisartspraktijken Borst en Witting zijn geopend voor inschrijvingen van inwoners uit Drachten ten oosten van de Zuiderhogeweg. Dat zijn de wijken Centrum, De Wiken, De Wiken-Oost, De Singels, De Bouwen, De Venen, De Folgeren. De Swetten, Noordoost, Fennepark, Burmaniapark en Vrijburg. Voor huisartspraktijk Witting geldt dat er geen nieuwe inschrijvingen worden geaccepteerd van bewoners vanaf de 5e verdieping of hoger van flats aan de St Jansberg, Dwarswyk, Tjaarda en JF Kennedylaan.

 

  Let op: u dient voor elk gezinslid apart een inschrijfformulier in te vullen. Vul onderstaande gegevens zo volledig mogelijk in. Als er een asterisk (*) bij een vraag staat is het verplicht deze vraag te beantwoorden. Wilt u er bij het maken van een afspraak rekening mee houden, dat het verwerken van deze inschrijving een week kan duren?

  Achternaam*

  Voorletters*

  Voornaam

  Geslacht*

  Geboortedatum*

  BSN*

  Zorgverzekeraar*

  Polisnummer*

  Adres*

  Postcode*

  Woonplaats*

  Telefoon vast

  Telefoon mobiel

  Uw e-mail*

  Naam vorige huisarts*

  Plaats vorige huisarts*

  Bij welke huisarts wilt u zich inschrijven*? Praktijken die hier niet genoemd worden, accepteren op dit moment geen nieuwe inschrijvingen.

  * De praktijk van dr. Witting accepteert geen patiënten in de volgende flats vanaf de 5e verdieping of hoger: St. Jansberg, Dwarswijk, Tjaarda, JF Kennedylaan.

  Wat is uw (nieuwe) apotheek*?'

  Mogen wij uw medische gegevens opvragen bij uw vorige huisarts*?

  Mogen wij uw medische gegevens delen op het LSP*?

  Tenslotte nog een paar medische vragen. Het is niet verplicht om deze in te vullen, maar
  hiermee kunnen we uw oude controles wel snel overnemen indien dat nodig blijkt

  Wordt u behandeld voor suikerziekte?

  Wordt u behandeld voor hoge bloeddruk?

  Wordt u behandeld voor astma?

  Wordt u behandeld voor COPD/longemfyseem?

  Gebruikt u bloedverdunners?

  Stond u om een andere dan de hierboven genoemde redenen onder regelmatige controle van uw huisarts?

  Wilt u zelf nog iets toevoegen aan dit formulier, wat nog niet ter sprake is gekomen?

  Om u in te schrijven hebben we een kopie van uw legitimatiebewijs nodig. U kunt dat hier toevoegen, maar u mag het ook apart e-mailen naar de betreffende huisartspraktijk. U mag de kopie van het legitimatiebewijs ook later langs brengen. Let op: maximum bestandsgrootte= 5 Mb

  Om uw verzekeringsgegevens te controleren hebben we een kopie van uw zorgpas nodig. Ook deze mag u natuurlijk apart e-mailen of langsbrengen bij de huisartspraktijk. Let op: maximum bestandsgrootte= 5 Mb

  Alle overige praktijken van Medisch Centrum de Poort zijn gesloten voor nieuwe inschrijvingen. Uitgezonderd hiervan zijn instellingen waarmee hierover afspraken zijn gemaakt, patiënten die eerder ingeschreven zijn geweest en “gezinsherenigingen”.  Voor deze gevallen zijn inschrijfformulieren beschikbaar bij de balie.

  De volgende huisartspraktijken zijn ook open voor nieuwe inschrijvingen (aan deze lijst kunnen geen rechten worden ontleend, aangezien praktijken ieder moment voor zich kunnen besluiten open of dicht te zijn voor nieuwe patiënten):

  Praktijk ‘t Voorhuis (alleen voor patiënten ten westen van de Zuiderhogeweg):
  Grasland 26
  9205 EB Drachten
  0512-51 99 95

  Praktijk Van Bracht & Dorgelo (alleen voor patiënten ten westen van de Zuiderhogeweg):
  Morra 39
  9204 KT Drachten
  0512 – 51 50 03

  Praktijk De Folgeren
  De Twee Gebroeders 377
  9207 CL Drachten
  0512-51 61 21

  Praktijk Smedes
  De Knobben 1
  9202 XH Drachten
  0512-53 88 35